Tämä elämä matkaseurassa
ihmisyydestä ihmisyyteen
ei edestakaisin
eikä rengasmatkalla
eikä edes paikallaan
kuljemme tänään
tässä ja aina
kukin halujemme mukaan
kukin pakkojemme mukaan
kukin elämämme mukana
tämä elämä matkaseurassa
ihmisyydestä ihmisyyteen
saa meidät näkemään
saa meidät tuntemaan
saa meidät elämään
kuljemme vielä
vaikka emme tiedä
missä ollaan perillä
missä ollaan menossa
mistä ollaan tulossa
tämä elämä matkaseurassa
ihmisyydestä ihmisyytteen
on jossain vaiheessa matkalipussa
ei vaan kertalippuna eikä kuukausi lippuna
vaan koko elämässä.
(C) HH, 8.9.2017
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut