etsin kadonnutta paikkaa
kuin kuutamolla jolla hyvä on olla
tänään yö hiipi selkään kuin hiiri
jolla on sanottavaa ja ymmärrettävää
nämä ihmiset ovat kuin välikausikengät
liian sopivia kaikkeen paitsi jalanmuotoon
tämä tie puristaa täytenä ja oikeus on jossain
kuin kohtuus jolla näkyvät lapsen silmät
sillä tässäkin puistossa elää muisto
miehestä kahdenkymmenenviiden markan viinipulloineen
makea, lämmin, juonikas
ja kuitenkin hedelmäinen
ihmisyys luetaan monopoliliikkeestä saatavista laatusanoista
epäkaupalliset talousuutiset ja säätietoja jalankulkijoille
siltaremontti lykkääntyy ja minulle jää suoja
missä käteni ojentavat tervetulleiksi vanhoja uutisia
3.9.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut