Entä nämä ihmiset
joita et halaa
joita et tartu kädestä
joille et puhu
jotka palaavat koteihinsa
laittavat valot päälle
mutta eivät näe loistoa
katsovat vielä ikkunasta
näkevät katuvalot
mutta eivät näe hehkua
jotka eivät pyytäneet
kirjoittamaan näitä säkeitä
kirjoittamaan tätä runoa
joille ei esittäydytty
jotka eivät esittäytyneet
ei vielä tänäänkään
Entä me muut ihmiset
jotka kävelemme
pää kumarassa eteenpäin
näkemättä hymyä
johon meillä ei ollut aikaa
vastata tai edes muistaa sitä
© HH, 2013
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi