käännän satakahdeksankymmentä astetta
ei se ole vaan ilmastonmuutos
vaan mielipuolikuun kääntö ylösalaisin
kokonainen sattuma himmenee
kohisee järjentila valosäikein
valosäikein kuin mahdollisuus
joka ei vaan mene edessä
kaikki tulee sittenkin takaa
kuin menneisyydet joille on ohituskaista
liikennevaloista jäljelle jääneet värit
heijastuvat seinästä kuin kärpäset
tai tontut joita ei kukaan näe
syntyy vain kuvitelmia
jota katsotaan elämänilmoituksista.
26.11.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut