Harmaantuvia jalanjälkiä maa täynnä
ihmisten, jotka menevät ohi
toinen toisensa jälkeen
kuin liukuportaissa työntäen
vauhtia, vauhtia alaspäin
aika menee eteenpäin
ja seuraava tunnelma jo ruutukaavassa
osa etsii voitonhuumassa paikkaa risteysalueilla
osa näiltä sankareilta avoimia mestausyllytyksiä
elämä kuin hidastettua kuolemaa
hiljaiset puhaltavat lintuja ja kukkia
laulua väreineen ja sävyineen
musiikki pehmeää moniäänistä
rytmi on ilosta tehtyä
uuden ajan ääntä täynnä
© HH, 2014
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut