minne lähden tästä risteyksestä.
Vain minulla on linnun siipeni,
joiden laulua kuuntelen.
Vain sinulla on tähti,
loistaa avaruuden elämääsi.
Vain sinulla on päivä,
joka on sinun valosi.
Vain elämä kulkee elämän kanssa
kun siihen on yhteinen halu
tulla vatkatuksi yhteiseen taikinaan
tulla vatkatuksi yhteiseen taikinaan
tulla silmäpareista, tulla sydämenlyönneistä
tulla joksikin
kenenkään tietämättä, mitä on valmis.
26.2.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut