työyöputki
putkiradiomerkki
merkkivalopilkku
pilkkuvirheautomaatti
automaattiohjauskokonaisuus
kokonaisuuserehdysteknologia
teknologiayllätyslahja
lahjapuotiyritys
yrityskeskittymäyhteisö
yhteisömuistikuva
kuvakalenterikirjallisuus
kirjallisuuspalkintoloma
lomaosakepääoma
omavaraisvarkaus
varkauskonnaura
uraohjelma-aika
aikakulmapotku
potkunyrkkeilykäsine
käsinemallinukke
nukketeatteriääni
ääninäyttelijäkoulutus
koulutushakusuunnitelma
suunnitelmaperiaateradio
radiojohtokunta
kuntarajavyöhyke
vyöhykemaksuohje
ohjenuoratanssi
tanssiaskelliikunta
liikuntatuntinormi
normipäiväkahvi
kahvileipäjuusto
juustokiekko-ottelu
otteluoppi-isä
isäelämänkoulu
koulukotijoulu
joulukinkkuateria
25.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi