Siinä horoskoopissa sanottiin
”Hyvää on tulossa, ota se vastaan,
äläkä hämmenny.”
Elämän kuitenkin elin
kuin aiemminkin
mitään pelkäämättä,
mitään odottamatta.
Sattui tässä ajassa tulemaan
ilopitoisuuden noususuhdanne,
varsinainen onnenpuuska.
Värit tulivat lähelle
kokonaisina sävyinä,
tunnistin elämän.
Tällaisena hetkenä
enemmän kiitosta kuin moitetta
ja viisi tähteä
eikä yhtään lisätoiveita.
© HH, 2013
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi