edessä tulevaisuus jonka tietää
nojaa selustaan joka turvaa
pyhitetty olkoon sinun nimesi
tällaisena sateisena juhannusyönä
kunnes tulee eteen kaikki peloteltu
kaupunki ja syntiset viettelykset
katuvalot maailman pahuuksineen
äläkä saata meitä kiusaukseen
värisemme muutenkin jo tietä
jossa aikuisuus on jo melko lähellä
pyydän häneltä hyvää elämää
hyvää kokonaisuutta ja vähän vaaroja
vaikka kuinka tietäisin minne haluan
miten paljon maailman tuuliin antaa itseni
ja sinne aallokkoon menen, sanoitpa mitä tahansa.
23.6.2018 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut