halunnut opettaa minulle
mitä on elämä
et piirtää minulle karttaa
et edes jokiuomia
joita ei saa ylittää
minä en koskaan
halunnut opettaa itselleni
mitä on elämä
en kantaa kompassia
en edes mäkimaisemaa mennä
tai tietä valopylväitä kohti
näissä maisemissa
on helpompaa olla hukassa
luulla tietävänsä
että ymmärtää
mitä on elämä
se on ainakin neljä erilaista kirjainta
neljä erilaista ilmansuuntaa
joista yksikään ei
katso elämää kuin minä
sydämeeni päin
luottamuksella harhaan
tai ihan mihin vaan.
23.5.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tahtonsa oman jos tavoittaa, voi suuntaa ottaa ja askeltaa,
toive nouskoon matala, maailma on kaikille hyvin katala
- kirjaimistaan sana tunnetaan, lause tunteistaan vain aistitaan
Sivut