Et raapaise vaan pintaa
vaan naarmutat ilopisaroin rintaa
keinut surussa aallokossa
saat olla mielen matalikossa
siinä missä elämä tulee
vastaan ja sydämeen
se värjää kai uutta näkösuuntaa
saat olla ihan tuollainen
kuin oot, kuin oot
etkä yhtään vähemmän
saan olla ihan sellainen
kuin oon, kuin oon
enkä yhtään vähemmän
niin kuin arpakuutio
se erilaiset pisteet näyttää
me saamme sävyt kaikki esiin tuoda
niillä toisemme täyttää
tällä yhteisellä matkalla
joka tuntemattomaan vie
kuin aikanaan, kun aikanaan
elämä meitä kuljettaa
on nämä tiet mäkiä ja risteyksiä
hämäriä ja kajoa
niin kuin meillä on yhteyksiä
pimeää ja valoa
siellä näkyy, siellä muistaa
ei elämä vain naarmuta pintaa.
14.2.2019 (C) HH
Hyvää ystävänpäivää kaikille.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut