miten nimesi ja katseesi
tahtosi ja maailmankuvasi
sopivat eri tilanteisiin
mietin yksipuolista totuuttani
paloja sinusta ja minusta
jotka eivät löydä
toisiin sopivaa liitoskohtaa
yhtenä yönä riittävän väsyneenä
mietin kuinka ratkaisu
on ollut ja tulee aina olemaan
sopivan irti ja sopivan vapaana
kuin kaksi jotka ovat enemmän
kuin kaksi yhtä ovat koskaan
sinä tunnet minut
minä tunnen sinut
ja tämä kaikki
on elämää tähtikartalla
23.11.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut