kuin ainutlaatuinen juhannus kokemaan
aallot kylmäpintaisessa meressä
rantakivien kosketus jalkojen alle
uimahousut päällä saunasta uimaan
unohdetaan polttoaine
tai kokonaan hyvä
mitä voi kaikelle sattua
unohdetaan pelastusliivit
mutta ei perjantaipulloa
kirkasta kuin vesi
hymyillään ohi kulkeville
eikä kiroilla kuin ääneen
manataan perkeleet ja muut voimasanat
eletään kuitenkin koko juhannus
kuin olisi viimeinen päivä ja viimeinen känni.
© HH 22.6.2018
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut