menee hymyiltävien luettelojen läpI
saattaa tuntea ihmisen koskettaneen
tai yhden maailmanympärimatkan
joka on vähän aikaa kuin seikkailu
kokonainen sadekuuro avojaloin
värilliselle paperille jätetty asumistukihakemus
marraskuun iltana kävely
jossa käy hidastetulla nopeudella surun
joka oli tarkoitettu unohtumaan
kuin pidätetyksi tuleminen
yksi toisensa jälkeen kumottavilla todisteilla
ostat arvan, jossa jokainen arpa voittaa.
2.11.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut