etsimään sanoille merkityksiä
etsimään merkitystä teoille
älä sulje minua lukittuun elämään
pysähtyneisiin silmiin
paikalla olevaan katseeseen
älä lukitse minua käsistä
jotka luulivat voivansa auttaa
olla lämmin ja hellä
älä lukitse minua jaloista
jotka tiesivät jotain vapaudesta
olla paikalla kun tarvitaan
älä katso minua hymyilen
vaikka tietäisit sille merkityksen
jos maailma ei ole valmis
älä hymyile muutenkaan
se on rangaistuksista suurin
jonka voit itsellesi antaa.
© HH, 21.10.2015
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut