vaikka miten katsoisit sivusta
miltä tahansa suunnalta
näkyy joukko hohtavia värejä
jotka eivät kykene olemaan yhtä
olemaan tasapainossa
on vain valmistauduttava
enemmän ja enemmän sekaisin olemaan
luotettava hetken ajan
pienien kirkkauksien voimaansa
oltava reunoistaan kiinni tukevasti
vaikka tietäisi, että haluaisi
eikä kuitenkaan pysty
näyttämään itsestään enemmän
kuin on kulloinkin hetkessä kerrallaan
toinen valmis vastaanottamaan
mutta niitä sävyjä ei ole
ennen kuin toinen on valmis näkemään ne.
16.11.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut