pehmeästi hipaisevaa lunta
kuin kättäsi
jolle en osaa sanoa
ainakaan en tai muutakaan
jonka tarkoitus
on jotenkin tänään oikein
tarkoitettu valoksi
asiaksi jonka haluat tunnistaa
vastaan hymyllä
sillä ei minulla ole muuta
ei muuta jolla olisi merkitystä
minä pelkään
pehmeää hymyäni poskilla
kuin kättäni
joka tarttuu sinuun tänään
oikealla hetkellä
tämä pimeä on vain meidän.
12.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut