Sinistä villaa

Runoilija arlette



Illan hetki

kun sinertää


ilta kehrää sinistä villaa

kutoo hämärän verkon


niin hauraan että

henkien on helpompi liikkua


kahden maailman välillä


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, sopii hyvin tähän lokakuuhun.
Niin se on
erittäin kauniisti tunnelmoit..

 
Voi upeus. Koko runo kuin herkkä tummansininen kudelma, kuiskauksia kannatellen. Kiitos. 
Kiitos tästä kauniista hennosta tunnelmasta.
 

Käyttäjän kaikki runot