jouluna ja sinua ei enää ole

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Peittelen vanhan ihmisen petiin
silitän hänen poskeaan ja hymyilen
Hyvää joulua!
Hän näkee unta varmasti rakkaastaan..

Minä kuljen ovelta ovelle
joka kerta tunnen riipaisun sisälläni
Miksi sinä lähdit?
Ensinmäinen joulu ilman sinua
olen yksin..
Minä lasken taivaan tähtiä
ja laulan virteni

Minä näen hahmosi vierelläni
tunnen kätesi vartalollani
minun lähelle tulee kylmä virtaus
en saa unta koska joku tuijottaa

Rakas, arvaa mitä toivoin lahjaksi?
Toivoin että joku lähettää minulle rakkauden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot