Lapset on elämä
Onneksi en ole
lapseton...
Selite:
Enkä halua että joku nyt suuttuu.... Ymmärrän lapsettomien tuskan..(on minullakin tuttuja)
Tää nyt rimmaa täs elämän vaiheessa, kun pitää etsiä myönteistä teinin puhelin laskusta ...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi