Kurkistan kuopastani
toivon näkeväni tulevaisuuteen
- todeten
Olen turvassa kuopassani,
kääriydyn haikeuteen, ikävään.
Elämä ei ole nautittava
ilman toista ihmistä.
Selite:
Koulu tehtäviä... Piti olla määrätyt sanat runossa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi