Kätketty suru
Peitelty viha
Tukahdutettu ilo
Niellyt kyyneleet
Pidätetty nauru
Tunteeni
lukitsen pöytälaatikkoon
sydämeni
hautaan hiekkaan,
ettei minun enää koskaan
tarvitsisi tuntea mitään
sinua kohtaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi