Kyyneleet valuvat
silmistäni,
joihin katsoit ujostellen
kun ensi kertaa tapasimme
Kyynel valuu
poskelleni,
joka aina
punaisena hehkui
kun minua sanoit kauniiksi
Huulilleni,
joilla lausuin ne kolme sanaa
ensimmäistä kertaa
sinulle
Leualleni,
jota hipaisit
lähtiessäsi pois
Kaulalleni,
jota sinä nyt kuristat
käsilläsi
vihaiset lieskat silmissäsi
En saa henkeä, en saa
Voitko jo lopettaa?
Kidutat minua sanoillasi
ne eivät vielä uppoa tajuntaani,
ne kieppuvat, kieppuvat korkealla
saavuttamattomissa
niin kuin sinäkin
Rinnalleni,
jossa nyt tunnen viiltävää kipua
"Minä vihaan sinua"
Nyt minä olen kuollut.
Sinä tapoit minut.
Selite:
eheh vähä sekavako ees :D no koittakaa saada silti selvää :p
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi