Rakkaus - tätäkö se on?
Ruusumeri aaltoilee käytävällä,
urkujen soidessa taustalla
epävireisesti.
Piikit jalkapohjissa
turmelevat valkoisen puvun
verenpunaiseksi.
Selite:
Jaksaako ihminen riidellä loputtomiin?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kipeää tekevä runo joka riipaisee. Suosikit