Puukkoja sydämeen

Runoilija Torpedontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.6.2022 8:29

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.4.1987




 
 
Iskin sinua sanojen puukolla kerta toisensa jälkeen hillitsemättä iskuja, halusin vain haavoittaa sinua niin paljon ettet näkisi kuinka haavoittunut ja verillä itse olen. Lopuksi vedin välinpitämättömyyden naamion ylleni ja valutin yhden kyyneleen, enempää et ansaitse kuin yhden kyyneleen. Sanon julmasti ettet merkitse mitään, vaikka sydämeni kiljuu vastalauseita. Välinpitämättömyyden naamio on ja pysyy vaikka sydän jatkaa itkuaan.
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot