Kun tunteiden sekainen kaaos on mun pää
Ei sinne sunkaan sanasi jää
Mun täytyy selvitä
Ja kun kaaos ja kapina valtaa mun sisintä
En voi antaa raakaa sydäntä
Ethän pidättele hengitystä
en mä kasva aivan hetkessä.
Selite:
Siksi meistä ei tullut mitään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toivottavasti ei enää kaaoksessa.