Nimetön

Runoilija mmp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008
Viimeksi paikalla: 20.7.2022 20:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anna ajan kulua, taistele vastaan kipua!
 

Mun on vaikea puhua/
vaikee olla hiljaa/

kun sä olet tässä/
muttet ole läsnä/

Mun on vaikea kuunnella/
kun sinä kuiskaat/
tai kun olet hiljaa/
sanomatta sanaakaan/

ja mä tahdon huutaa/
elä lujempaa, elä kovempaa/
ja mä en tahdo muuta kun et sä elät vaan elät lujempaa/

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot