Yön tyhjä hetki kutsuu taas kirjoittamaan,
miten päin asian päässäni käännän,
on aina sama vastaus vaan.
*
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Yön tyhjä hetki kutsuu taas kirjoittamaan,
miten päin asian päässäni käännän,
on aina sama vastaus vaan.
*
Kommentit
Sivut