Kun ympyrä sulkeutuu
jään ikuiselle matkalle
valinta on sekin olla tekemättä päätöksiä!
minuus valuu joka kevät juoksevien vesien aikaan huuhtoo jalat,
ja sen entisen,
kyyneleet ovat enkelien ruokaa, jota me maanlapset juomme!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut