-ehkä et minua täysin tule ymmärtämään ikinä
-en täydellistä vaadi kun en ole sellainen itsekkään
-minun tehtäväni ovat toiset kuin sinun tässä elämässä
-minun voimavarani ja elinympäristöni on nyt se mikä on, ja siihen on tyytyminen
-vaikka, joka kerta päätän kun tulee kevät että muutan maalle, lopullisesti
-tai vaikka tekisin sen kutsutun uudenvuodenlupauksen ryhtyä kokonaan kasviksen syöjäksi?
-minä en voi elää elämääsi puolestasi, etkä sinä minun.
-kuunnella voi hiljaa, tuomitseminen on turhaa,
-joskus tuottaen pettymyksiä ehkä, mutta ne myös elämään kuuluvat
-mopot jatkavat pärinöintiään yössä
-tuuli leyhyttää parvekkeen kuivat pyykit
-valtiet kohisevat kohti kuumaa sityä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut