-ehkä tuulella on toiset terveiset
-annoinko rakkaudelle sen mitä se eniten tarvisi luottamuksen,
luotinko varmasti ja pyyteettä
-enkö vain ollutkin epäilevä Tuomas?
-miten kirjoitan tämän sinulle, salatunpolun pään,
-ahtaan portin, mutta osaansa tyytyvän ja yksinkertaisenmielen?
-lintu tehköön pesänsä, perhonen lentäköön sinne missä on ikuinen kevät!
-ja puron joka solisee ikuisesti elävää vettä, ei kait kukaan sen jälkeen enään
muuta halua?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
-vedessä on elämämme, jos miettii lajien syntyä niin tuskinpa täällä mikään ilman
vettä kukoistaisi?
-ja kuitenkin en usko sattumaan, en edes rakkaudessa, kyllä kaikki on ennalta määrättyä?
-miten voisikaan ihminen hallita kaiken tämän?
-vedestä puhun myös metaforan tasolla ja liitän sen ehkä vahvimmin uskoon/rakkauteen
-mieluiten molempiin?ilman rakkautta elämä muuttuu kitukasvuiseksi kuin
-vaivaiskoivu?
Sivut