Kuin henkäys läpi verhojen,
vain hento tuulahdus.
Mun luonain kävit hetkisen,
kuin uni - vain pilkahdus.
Sun maailmaas tahdon mukaan,
karistaa turhat harteiltain.
Kadota yöhön, olla ei-kukaan,
päivänvalon unohtain.
Anna olla, anna olla,
kaikki entinen kadotkoon.
Vain minä kuutamolla
ja varjot, sinun oon.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi