Sinä

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Sinä olet se voima,
joka saa minut nousemaan 
aamuisin vuoteesta. 
Sinä olet kirkkain auringon valo, 
jota ilman kuihtuisin 
pimeydessä. 
Sinä olet kuin puhtain happi, 
jota tarvitsen selvitäkseni
hengissä. 
Sinä olet lämmin tunne,
olet se rakkaus, 
joka saa sydämeni sykkimään. 
Ja minun sydämeni sykkii
Sinulle rakkaani,
äärettömiin ja sen yli. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, toivottavasti runollesi on olemassa ymmärtävä kohde <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot