Joulu ei tunnu joululta

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Valot ikkunoissa ja
kuusi kauniina, 
lasten käden jälki näkyy
koristeluissa

Hyasintit ja joulutähti 
luovat tunnelmaa, 
koti tuoksuu joululta

Lahjapaketteja, 
lasten rajaton riemu,
nauru ja ihastuneet 
pienet kasvot

Mutta kun illan hämärä 
laskeutuu ja koti hiljenee
lasten käydessä nukkumaan, 
ymmärrän miksi sydämessäni
joulu ei tunnu joululta

Sinä puutut viereltäni

Sydämeni kaipaa sinua niin 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, läheisen ihmisen puuttuminen voi latistaa tunnelmaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot