Pakenen,
menneisyys
seuraa.
En pääse karkuun,
se tavoittaa minut.
Miksi kuulen nimesin aina uudestaan?
Ihan kuin tavoittelisin sinua salaa,
muilta ja itseltäni.
Annathan anteeksi,
teot muuttuivat menneisyydeksi.
Revin ja syötin myrkkyä mieleesi,
nyt kaikkeni tekisin
- jos voisin
Jotta olisit yhtä kaunis niin kuin ennenkin,
ennen kuin sinusta hirviön tein.
Olen pahoillani,
rakas ystäväni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi