Sinä hiljaa hengitit korvaani,
ilmaa johon minä samaistuin
kätesi hapuilivat käsiäni,
pidit niistä kiinni ja olit
toit minut todellisuuteen,
näytit minulle miltä tuntuu elää.
Opetit minulle kuinka tuntea,
kuinka unohtaa hetkeksi aivot narikkaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi