Annan itselleni haasteen,
kaaduta.
Kumota viinapaukun kurkusta,
sekä unohtua.
Kylmäpäisyys on kaivertanut kehoani
ja jättänyt uurteet silmiini.
Minä en vain aina jaksa,
jaksa leikkiä unohtunutta.
Jaksa leikkiä vahvaa, silti turhamaista.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi