kissu

Runoilija saramar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.8.2023 12:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

virtuaalinen pöytälaatikko
 

herätä kuin kissa
venyttelyyn
unisena juomaan aamuteetä
palelemaan ensimmäisen tupakan ajaksi
palata sisälle,
lämmitellä kuin kissa
venytellen

pistää lisää vettä kiehumaan,
kukaan ei tahdo teen loppuvan kesken
musiikkia soimaan;
mielellään menneiltä vuosikymmeniltä
nauttia teestä ja joogasta,
venytellä kuin kissa.

ajatella kissan tavoin,
tänään metsästän
huippusaaliin,
oman aarteeni
sinun rakkautesi
on minun hiireni

juoda vielä kupillisen lämmintä
palella vielä yhden savukkeen ajan
kuunnella vielä yksi levy
nukkua vielä yhden hetken.

silloin aamu on valmis.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin rauhallinen runo tämä

tää on ihana! en tiedä, aluksi toi ekan säkeistön tokavika säe tökkäs vähän, mutta toisaalta sitä ei voi kirjoittaa kuin noin.

tää on hieno, oikeasti. no foolin'!

Aamua kannattaa venyttää, jos mahdollista, mutta ilman tupakkaa <3
Lopetin tupakanpolton! Kiitoksia kommenteista. Niistä kaikista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
saramar - 16.10.2020 0 Runo
saramar oranssi 16.10.2020 2 Runo
saramar mettä 16.10.2020 1 Runo
saramar aurinko 16.10.2020 1 Tarina
saramar 9 16.10.2020 0 Runo
saramar kissu 2.3.2009 4 Runo
saramar neljä vuodenaikaa 15.2.2009 3 Runo
saramar omenakaneli 23.11.2008 1 Runo
saramar käsitys 8.10.2008 1 Runo