Jäädäksesi

Runoilija MariaBee


sinä tulit

asetuit ajatuksiini

solahdit sydämeeni,
jokaiseen soluuni kiinni


Eikä minulta mitään puutu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja rehellistä kerrontaa. Omnia vincit amor. :)
Loistava runo. Sointuisuutta on ja voimaa.
Hyvä, kun on sellainen tunne, että kaikkea löytyy.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot