UNELMAT

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 17:43

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Märkää lunta,
tuulen suhinaa.

Liikenteen kaukainen häly.
Helmikuun lauhempi vaihe.

Sängyn paino,
lämmin syli.

Viisarien vaimea naksu.

Sekuntien kuumissa kaiuissa,
ulkoisissa kolinoissa
syntyvät haaveista kudotut unelmat.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.
Kiitos!
Kerrassaan upeaa, unelmia täytyy olla kaikilla joskus.
Jep, näin on. Kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot