(SE) KERTOO TARINAN

Runoilija Leksa

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 17:35

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.12.1964
Facebook:

Rokkijäbä v:sta 2005
 
Näin tytön asennon
niin hennon kuin lennon.

Kun aika vierähti,
Kointähti kierähti.

Kukat illan tuoksun,
kielien juoksun.

Näin tytön nukkuvan
ja sievän kukkuvan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava laulu, laittaa jälleen miettimään.
Kiitos arvokkasta palautteestasi!
Kaunis ja herkkä runo!
Kiitos paljon!
 

Käyttäjän kaikki runot