Korkean ja jyrkän mäen laella
aurinkokellon mailla
kiemurtelevan tien päässä
kohoaa jykevä
kymmeniä vuosia vanha
kellertävä jugendlinna.
Sen rinteet ovat kesän korvalla
täynnä nuppuisia valkovuokkoja
kotkansiipien koukeroisia ja
muita vehreyden alkuja.
Matkalla linnan maille
lehvikosta kuuluu kummia
joku musta ja oranssinokkainen
kauhoo kuivuneiden lehtien seasta
herkullisia makupaloja itselleen.
Pian on aika, laululle
Pian on aika, aurinkokellolle
Selite:
Tälläkin kertaa ensin syntyi maalaus ja runo vasta sitten. Tekstissä mainittu paikka löytyy Kirkkonummen Masalasta Majvikin hotelli- ja kongressikeskuksen ympäristöstä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit