Tanssin Lady Gagan
silkkikäsillä häävalssin
Converset jaloissani
En osaa itkeä
timantteja kahdeksi
Kirjoitan viisauksiasi
all time liikennevaloihin
Sinä olet parempi vaihtoehto
liikaa sokeroidulle teelle
Laulat itsetunnolleni vahvat säteet
ja hymyilessäni vinyylitaulullesi uskotusti
New Yorkin huulet vastaa
"Puolisielu synnyit juuri tälläiseksi
jonka taidelaatat sokaisevat kateelliset klovnit"
"Sinä et tarvitse erikseen ylistysaaltoja
sinua rakastetetaan vaikka tuoreita arpiasi kirvelisi enemmänkin"
Tuplahuokaan kuuluvasti "Niin sinuakin"
ja en anna vastarinnan kolista heille jotka haukkuvat sinua mieleni häiriöksi
mielummin ehkä luuseri kuningattarekseni "Älä pelkää siivekäs enkelini
et ole kumpikaan näistä pimeys väittämistä tai annan henkeni muuten pantiksi vadille"
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ajatuksen virtaa
kipeän kaunista <3
ihania sanoja- merkillisen merkitseviä! pidän runostasi kovin!
Huimaa mielikuvien ja luovuuden käyttöä.
Kiehtova.
upea runo tämä <3
mahtavaa runoutta pidin paljon
upeaa tekstiä, vau.
:)
Jos olisit rokkitähti,
sulla olisi monta fania.
Kuten runoilijana. ;)
Sivut