En ehdi itkemään syvää suolaa luurankopuheluun. Itken mielummin yksin jossakin peittomaisemissa.
Mulla on kiire hengittämään vahvoja huuruja
Mulla on kiire hengittämään vahvoja huuruja
Hyvästelen Carrieta katsoessa
sitten kun
valo on saatanan alhainen ja poissa
sitten kun
valo on saatanan alhainen ja poissa
Tiedät sit
pilvissäkin olessas
et rakastan sua
leijuvanakin
Mut sua ei varmaan haittaa että Sissy on mun elokuvaäiti?
pilvissäkin olessas
et rakastan sua
leijuvanakin
Mut sua ei varmaan haittaa että Sissy on mun elokuvaäiti?
Sydämessä on murtuneita tulipaloja
ne on niin levineitä kaikki
ettei sanat riitä
Olen silti vahvin sinun ja sinä minun
ne on niin levineitä kaikki
ettei sanat riitä
Olen silti vahvin sinun ja sinä minun
Selite:
Ainoa Kruunuäiti <3
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut