Rakkaani

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Aukaisin
hetken kiinni olleet silmäni
jännityksestä kirkkaina

Olet ajatuksissani
tauotta
On sydämeni täynnä
surun sekaista iloa
toivoa
elämää

Voisinpa jättää
kämmeneni vatsalleni
suojelemaan
turvaamaan

sillä tänä päivänä
maailmani ei ole enää omani

se on sinun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot