Ärsytyskynnyksen kohoaminen,
omasta pahoinvoinnista ahdistuminen,
......... maksimaalinen kertymä.
Ärsyttää olla minä,
ahdistaa tämä uupumus
Kaunis kesä aluillaan,
mutta ajatukset matalaipaineessa.
Nyt vielä nenäkin tukkeessa,
etten edes kesän tuoksuja haista.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi