minä sammutan valot
nappaa sinä veitset ja heroiini
minä avaan oven ja sinä menet ikkunan kautta
minä juoksen kanssasi
että FUCK YEAH
mitä me pitkällä iällä kun meillä on me
ja meillä on nuoruus
ja nuoruudella vapaus
ja minä sammutan valot
Selite:
nappaa sinä kädestäni kiinni
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi