Elämä muuttaa

Runoilija Neidonpaula

Miten osaisin kertoa sinulle
tämän polttavan intohimon määrän,

minä

elämän karrelle polttama nainen,

olen taas jälleen kerran
asettumassa alttiiksi,
että sydämeni menisi rikki.

Paska,
en minä osaa,
kauniita sanoja suoltaa,
olen jätkä.
olen elämän kovettama, kyynisyys
ja tunteettomuus ovat osa minua

osaan lyödä vyön alle.
tulla lyödyksi.

en jokaista kyyneltäni näytä,
niin jätkä olen.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot