En minä osaa
edes kirjoittaa
rakkauskirjeitä
erokirjeitä ainoastaan
niissä ei tarvitse
enää todistella mitään
vain avata
ja sulkea kaikki
niissä voin sanoa
rakastavani sinua
kun heti perään
voi kirjoittaa syitä
miksi en silti
voi jäädä
en tälläkään kertaa
edes kirjoittaa
rakkauskirjeitä
erokirjeitä ainoastaan
niissä ei tarvitse
enää todistella mitään
vain avata
ja sulkea kaikki
niissä voin sanoa
rakastavani sinua
kun heti perään
voi kirjoittaa syitä
miksi en silti
voi jäädä
en tälläkään kertaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jotenkin tulee mieleen meno-paussi tai nuorten kielellä
sanottuna kaasu-jarru. Hieno tapa käsitellä asioita .
Helpompi hylätä kuin hypätä
täysillä rakkauteen.
Runosi osuu ja pudottaa.
Sivut