Olet oikeassa
pystyisit verbaalisesti
riisumaan minut
hetkessä alastomaksi
olet niin taitava
käyttämään sanoja
niin kuin haluat
mutta tiesitkö
katseesi pystyvän
saamaan aikaan
saman tunteen
ja voivasi tehdä
yhtä helposti
sen oikeastikin
käsilläsi
en vastustaisi yhtään
***
Ja kuinka paljon
enemmän
iloa ja nautintoa
se soisikaan
meille molemmille
jos sanojen sijaan
käyttäisit käsiäsi
painaisit ihosi
vasteen omaani
tekisit sanoista totta
tiedäthän
pystyisit verbaalisesti
riisumaan minut
hetkessä alastomaksi
olet niin taitava
käyttämään sanoja
niin kuin haluat
mutta tiesitkö
katseesi pystyvän
saamaan aikaan
saman tunteen
ja voivasi tehdä
yhtä helposti
sen oikeastikin
käsilläsi
en vastustaisi yhtään
***
Ja kuinka paljon
enemmän
iloa ja nautintoa
se soisikaan
meille molemmille
jos sanojen sijaan
käyttäisit käsiäsi
painaisit ihosi
vasteen omaani
tekisit sanoista totta
tiedäthän
Selite:
Alku vanhaa, loppu uutta...Muutamien runojen ja kommenttien synnyttämään inspistä... kiitos vain ;)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno !!
tunnelmien herkimmissä maisemissa, runosi
leikkien riisuvainen, tuntojen tahtoa matkivainen
- erilaisuus ja oivallus runosi vahvuutta
vauhdikasta
hyväilevää
sanomatta paras, sanovat
käsittäisin sen näin, sanomattakin..
soisin suulle mahdollisuuden
Se tunteen aikaan saaminen ei ole vaikeaa sanoilla, mielin tai kielin tai ..... vaan sen pysyvyys.
Hienon taas loihtinut.
Sivut